PARTY LIKE A ROCKSTAR...FU*K LIKE A PORNSTAR;)
Idag efter en hård arbetsdag så blir de utgång med tjejerna och en stackars ensam kille! Faktiskt inte vilken kille som helst. han är OTROLIGT snäll och go. Han hade överraskat oss med 10 OZ, 4 Aquatinin, 2 flaskor vin, sprit och massa mer. Han är otroligt hygglig som bjuder oss skrankor på en sådanna saker. haha . Jag säger såhär. Vi börjar nästan bli alkholister kan man nästan tycka. Pinsamt nog. Men som alla jämt och ständigt säger... lev livet så länge de leker. eller lek livet. Jag återkommer i morgon om hur de hela slutade. Haha!

Nu kommer jag till kvällens HISS och DISS. Lite snabbt här bara innan jag fortsätter...

Kvällens HISS går till hmmmm.. Jadu idag va de svårt men jag måste nog säga Livet. ... Fest....Pengar och vännerna så klart. Jag HISSAR oss till högsta nivå. Måste bara säga... PARTY 4 LIFE! Jag är på sjukt glatt humör och vet knappt vad jag ska ta mig till! Men jaa ni. Livet leker fan för mig just nu!

Kvällens DISS går faktiskt till "kändis" program som ex Lets dance. Finns fler men hinner inte nämna för jag kommer f*n inte på namnet. haha. Jag tycker att de är roligare om "okända" personer får en chans att synas i rampljuset. Program som Robinson, Big Brother, Paradise Hotel. Sådanna program gillar jag. De andra vet man nästan redan hur de kommer att sluta. In med "okända" och ut med de "kända" låt andra få plats. Fast nu va jag ju lite knäpp. Vad vore de "okända" utan de "kända". hade alla varit "kända". så..... hade väl alla velat bli "okända"?


Thats all from me be back in the morning;)


XOXO/ Snövit

Kommentarer
Postat av: Sanna mina ord

Haha, ja hängde inte riktigt med där i slutet men :D

2009-01-13 @ 02:30:17
URL: http://saos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0