GOTT NYTTHejsan alla där ute! Känns som att min början på de nya året kommer att starta med jobbig hosta, täppa i snoken, ont i kroppen och feber!


De har gått lite influensa här omkring mig. Det startade med min karl som låg i feber i 4 dagar. Sedan blev min morbror magsjuk, EM fick samma som jag fast hennes börjar kanske bli lite bättre förhoppningsvis!


Sen Krigarprinsessan hade feber och ont i hela kroppen och fick vara hemma i någon dag. Så man kan ju säga att man har skiten omkring sig;D haha.

Nej, nog talat om baciller och bakterier!

Idag är det nyårsafton! Vi kommer att stänga jobbet sisådär kl 2 halv 3 sen beger vi oss upp till mina föräldrars hus som vi fått låna. Där vi ska laga en 3 rätters middag och ha ett trevligt nyår helt enkelt!

Hur som helst så är det nu dags för dagens Hiss och Diss!

Dagens Diss går så klart till de jag nyss skrivit om! BAKTERIER OCH BACILLER! Dom är onödiga när man inte vill ha dem. Och man vill speciellt inte ha dem på NYÅR!

Dagens Hiss går till det nya året som jag hoppas på att det blir en nystart, underbart mycket kärlek, bra skolgång, att våra chefer älskar oss och ger oss löneförhöjning! Helt enkelt bara bra! inget ska gå fel!

Nu ska jag och Krigarprinsessan fixa lite beställningar så hinner inte skriva så mycket mera! Men jag hoppas att alla kommer att få ett riktigt gott nytt år!

XoXo Snövit

Årets stilprinsessa
Hej allihoppa!

Nu är vi tillbaka, vi tog lite julledigt för att kunna umgås med familj och vänner,
men nu ska det fortsätta som vanligt. Nyår om två dagar, vad ska ni alla hitta på?
Har äntligen hittat en nyårs klänning, hur skönt som helst, trodde aldrig jag skulle
hitta en men så var jag i kista gallerian med pojkvännen och vips, där hängde den (:

Nu till dagens HISS och DISS :

Dagens HiSS går till Diane Kruger som blev 2008 stilprinsessa.
grattis !


Dagens DISS  går till Anders Bagge som blev årets kändis? Hm, jag förstår inte
varför. är det bara jag som INTE gillar honom? Att han toppar listorna före Peter Jihde,
Björn Gustafsson, Kristian Luuk, Carolina Gynning m.fl är ofattbart.


Nåväl, dags att  jobba igen.

more to come
/krigarprinsessan

playboy bunnyLördag och det betyder utgång för våran del.

Dagens DISS går till punkstjärnan Avril Lavinge. Allt går åt skogen för henne just nu, kärlekslivet och karriären. Nu dränker hon sorgerna med alkoholen på olika klubbar med Paris Hilton. Kom igen tjejen du är bättre än så, ta tag i kärleken och i din karriäar istället. Säg upp kontaktskapen med Paris, hon är bara problem!

Dagens HISS går till  Kendra  Wilkinson ( En av Hugh Hefners  föredetta flickvänner ) som nu avslöjar att ett bröllop mellan henne och fästmannen  ( Hank Bashett )ska äga rum nästa sommar. Grattis och lycka till!


more to come
/krigarprinsessan


fredag hela veckanHej alla glada!

Idag är det fredag och fredag innebär ledighet för dom flesta men inte för min del, denna helg jobbar jag fredaf och lördag. men söndag blir min lediga dag då jag ska passa på att handla lite julklappar.


Dagens DISS går faktiskt till det svenska vädret. VAR ÄR SNÖN? Kommer vi inte få uppleva en jul med snö på marken och kunna se snöflingor falla. Kommer vi inte kunna bygga några snögubbar ? JAG VILL HA EN RIKTIG JUL!

Dagens HISS går till vår omtalade Britney Spears och hennes comeback. Vi är så glada för hennes skull att hon tagit sig i kragen och vi hoppasverkligen att detta håller i sig och vi slipper se hennes skandal bilder i tidningarna och hennes kala huvud någotmera. I stället för en cigg i handen föredrar vi dig med vattenflaskani topp. KEEP UP THE GOOD STUFF BRITTAN!


more to come
/krigarorinsessan


He is a.......SHE! :D


Jag och min väninna (krigarprinsessan) har startat en blogg. En blogg där vi kommer att skriva om det mesta. Men varför vi just kommit på att starta en blogg är för att vi är trött på folk som skpringer runt och klankar ner på oss och vårat arbete. (även våra chefer) Vad vi än tycks göra så blir det fel. Men det tråkiga är ju då att våra chefer har ingen som helst utbildning i de han har starta utan han tror att allt ska flyta med på ett bananskal. Vi själva vet ej om vi orkar stanna kvar här eftersom att cheferna tycks bara krongla hela tiden. Då vi har lite småplaner på G. Men detta kanske ni kan få ta del utav senare. Vi känner även att i stället för att göra bort oss och börja skrika och betee oss illa så vill vi hellre skriva av oss. Vi tycker båda att det är en fantastisk lösning eftersom att vi har en del att säga ibland!


Ja då så har jag kommit till en av dagens Hiss och Diss!


Jag har bestämt att dagens första Hiss går till min andra väninna som fick en dotter i tisdags. Tyvärr så hade hon tänkt sig en liten pojke! Barnmorskan hade t.o.m sagt att de skulle bli en pojke och hon trode verkligen att de skulle bli en, så hon har bara köpt pojkkläder. Men som tur är så kan ju även tjejer ha vissa pojkkläder när de är små. Men vad jag har hört har allt gått bra och har även fått sett en bild på den lilla och hon var jätte, jätte söt!


Dagens Diss! Kan inte tänka mig att någon skulle vilja vara på den platsen. Men just nu har jag inte någon jätte bra diss. Men jag får lov att dissa någon och de är då hon/han som sänkt vår bredbandshastighet! Nej FY vaf segt det är ibland!XoXo / SnövitThe first dayHej och välkomna till vår blogg.

Här kommer vi skriva om allt möjligt som händer omkring oss. Om kändisar, problem på jobbet, fester, vänner. ja helt enkelt allt som stör oss!

Dagens DISS går till en person som har gett sig in på öppet vatten utan varken åror eller båt. Denna person behandlar oss som om vi vore trash. så bloggens allra första diss går till vår egna chef, tack för att du är en underbar person att luta sig tillbaka mot (;

Dagens HISS går till blondinbella som startat sin egen show. vi önskar dig all lycka och att du står på dig även fast svenska folket ger hård kritik.

Ni hittar oss även på http://hissanddiss.blogspot.com/


more to come
/ krigarprinssesan & Snövit

RSS 2.0