Dagen efter...Allt var supertrevligt i går. jätte lyckad kväll förutom att jag blev sådär jätte jätte full...... USCH! Men som skönast var så vart jag inte bakfull när jag skulle upp och jobba idag. Inte så stor lust att jobba idag. eller skulle kunna tänka mig att gå hem nu och ta en varm dusch och äta. eftersom attt vi nte får äta här nere på jobbet. vilket händer att jag skiter i nästan jämt^^ För vem ska inte ha rätten till att äta?

Ikväll blir det utgång igen. som sagt. party brudar. Vi ska fira våran väninna som fyller 19 med fest och bara glada miner.

Dagens HISS AND DISS.....

Dagens Hiss går till Facebook. Tycker att de är jätte roligt och intressant att klicka mig runt där. Allt går snabbt och de är super kul att prata med vänner och ta del av andras bilder:)

Dagens Diss går till Kitty då som tydligen hade lämnat Lets dance igår gråtandes. Jag förstår inte. varför ge sig in i en lek om man ändå inte kan ta kritiken?? förstår inte. Då kan jag ju tycka att de är värre att gå in i big brother huset. Från min sida i alla fall.


XoXo/ Snövit

PARTY LIKE A ROCKSTAR...FU*K LIKE A PORNSTAR;)
Idag efter en hård arbetsdag så blir de utgång med tjejerna och en stackars ensam kille! Faktiskt inte vilken kille som helst. han är OTROLIGT snäll och go. Han hade överraskat oss med 10 OZ, 4 Aquatinin, 2 flaskor vin, sprit och massa mer. Han är otroligt hygglig som bjuder oss skrankor på en sådanna saker. haha . Jag säger såhär. Vi börjar nästan bli alkholister kan man nästan tycka. Pinsamt nog. Men som alla jämt och ständigt säger... lev livet så länge de leker. eller lek livet. Jag återkommer i morgon om hur de hela slutade. Haha!

Nu kommer jag till kvällens HISS och DISS. Lite snabbt här bara innan jag fortsätter...

Kvällens HISS går till hmmmm.. Jadu idag va de svårt men jag måste nog säga Livet. ... Fest....Pengar och vännerna så klart. Jag HISSAR oss till högsta nivå. Måste bara säga... PARTY 4 LIFE! Jag är på sjukt glatt humör och vet knappt vad jag ska ta mig till! Men jaa ni. Livet leker fan för mig just nu!

Kvällens DISS går faktiskt till "kändis" program som ex Lets dance. Finns fler men hinner inte nämna för jag kommer f*n inte på namnet. haha. Jag tycker att de är roligare om "okända" personer får en chans att synas i rampljuset. Program som Robinson, Big Brother, Paradise Hotel. Sådanna program gillar jag. De andra vet man nästan redan hur de kommer att sluta. In med "okända" och ut med de "kända" låt andra få plats. Fast nu va jag ju lite knäpp. Vad vore de "okända" utan de "kända". hade alla varit "kända". så..... hade väl alla velat bli "okända"?


Thats all from me be back in the morning;)


XOXO/ Snövit

im lovin it ?

God kväll allesammans!

dagens inlägg blir ett kvällsinlägg, har inte haft tid idag för vi har inventerat på jobbet och därefter har vi lagat mat
och varit ute med hundarna och nu har vi äntligen slagit oss ner i soffan. skönt skönt!


Måste bara säga usch vad kallt det är ute, men kul att det kom lite snö idag i allafall (:  fast jag vill ju ha sommar.

Kul också med alla kommentarer på förra inlägget, känns som bloggen börjar gå lite framåt nu, har gått lite trögt när den är nystartad och så.

Vi skulle även vilja ha lite tips och råd om hur vi ska göra bloggen, vi är inte så haja på hur man designar med alla stilmallar och vad det nu är så vore tacksam för tips :)

Nu till kvällens HISS och DISS

Dagens HISS går till handels fack förbund som kommer till vårat jobb på måndag, ÄNTLIGEN ska dom ta tag i det, Vi har ringt och varit på som hökar för att få hjälp men nu kommer de på hälsoinspektion och ska prata med chefen om våra löneförändringar , wiho :D

Dagens DISS går till tro det eller ej men faktiskt MC donalds, De har blivit så dåligt om man gemför hur det var för ca 5 år sedan. Det tar längre tid att få maten, den är flottigare och ibland även kall.  Sist jag åt där fick jag blöta och mjuka pommes frites, mitt hamburgebröd var helt blött och gick nästan sönder när man tog i det pågrund av att det var så flottigt. Sen så väntetiden kan ju vara upp till 10 minuter, förut var det väl max 3 min sen fick man maten?
Nåväl min diss går i allafall dit kan man LUGNT säga, är verkligen trött på det stället.

more to come
/ krigarprinsessan


ta mig till solen

God morgon!

Sitter på jobbet och fryser ihjäl praktiskt taget, vårt element är på vift och det är minus
här inne skulle jag tro!

Igår var det trettondagsafton och det betyder röd dag och vi hade stängt på jobbet. I måndags
var vi tjejer ute och det var massor av folk ute men tyvärr samma gamla vanliga ;) haha
nej men jag hade skoj förutom att jag var sjuk så drack inte så mycket och hostade hela tiden när
jag dansade. Var hemma runt fem halv sex tror jag det var ?

Nu till dagens höjdpunkt,

Dagens DISS går till våt chef som har sparkat en av våra anställda utan anledning.
Så nu är det bara jag och snövit som jobbar kvar här och hur i helvete ska det gå? Jag
jobbar mån-fre 07.00- ca 15-16.00 och varannan lördag eller söndag. Och snövit kvällar och varannan helgdag. Hur ska vi orka det ? vi har inte tid med att vara sjuka heller för då måste den andre jobba som en tok.
Plus att vi planerat att resa bort i februari till vår vän som åkt utomlands. 
vi jobbar ju redan hjäl oss !!

Dagens HISS år till mina vänner som alltid ställer upp för mig. TACK FÖR ATT NI FINNS!

more to come
/krigarprinsessan

 


Ska de behöva bli så allvarligt att man inte ens ska kunna svälja sin egna saliv??Hejsan alla!

Här går "virusinfektionen" (som läkaren säger) bara runt, runt och runt bland våra vänner!! När ska den ta slut? Ska man behöva bli så sjuk att man inte ens kan svälja sitt egna saliv? De påstod hon på sjukvårdsrådgivningen! Hon sa att eftersom att jag har ont i halsen, extremt slemmig hosta, ont i nacken, ett kilo snor i näsan osv. så ska de behöva bli värre, så pass att jag inte ska kunna svälja mitt egna saliv för att jag ska kunna få någon läkar tid! Börjar bli så less på sjukvårdsrådgivningen! De enda de säger är att man ska vara hemma i några veckor och bara ta det lugnt.? ta de lungt? hur ska jag kunna ta de lungt när Januari/februari är den fattigaste månaden på hela året? och då påstår hon att jag ska vara hemma några veckor och vänta ut förkylningen?? nu förstår jag inte. Varför i hela fride inte bara ge mig en tid så att jag kan få veta vad för fel de är? Hon påstod först att jag kan ha halsfluss eller körtelfeber. Och om de är halsfluss så kunde de läka ut sig själv. Vilket jag vet att detta inte gör. Och om jag nu har halsfluss och får för mig att hångla runt med halva stan så att de också får detta, är de okej då? Är det okej att jag går runt med en ganska allvarlig bakterie i kroppen som kan utvecklas till körtelfeber? Vitt så jag vet så är det lättare att få körtelfeber om man ofta är förkyld, vilket jag då nästan jämt är. Kan jag däremot leva med att jag är snorig 24/7 året runt. Men att ha så ont i halsen som jag har de kan jag däremot inte stå ut med. Det är ju bara jobbigt att svälja och äta. Men hur som helst så är de inte bara jag som är sjuk, men nu orkar jag dessverre inte vänta längre så jag och den sjuka krigarprinsessan funderar på att sätta oss på akuten och vänta in lite hjälp. Eftersom att krigarprinsessan har feber, förmodligen öroninflammation osv så fick hon inte heller någon tid. Eftersom att de bara va en vanlig "virusinfektion"??? hallå? är de bara jag som börjar bli trött på Svenska sjukvården?


Som alla kanske tyvärr redan har förstått så tänker jag DISSA Svenska sjukvården tack vare att de är så nonchalanta (hur de nu än stavas), otrevliga och oförstående och vägrar ge en tid förens man ligger på dödsbädden och väntar på prästen så blir dom RÅÅDISSADE!

Dagens HISS den går till ett nytt år. inte minst 2009! Som jag (när jag väl blivit frisk) ska försöka göra till det bästa året. Och de kommer nog troligen att bli det mest händelserikaste. Jag tar nämligen studenten, de är kryssning, partajj, bal, de är början på mitt s.k. vuxenliv då jag ska börja arbeta ordentligt på heltid (vilket jag egentligen redan gör). Det känns för övrigt som att de kommer att bli ett underbart år. Alla udda år har blivit fantastiskt bra. Så jag hoppas på 2009!


XOXO/ Snövit

RSS 2.0